Op 't Eekt Groenontwerp
introductie
visie
ontwerp
beplanting
advies advies
foto
contact
contact
home


De eerste keer dat je een tuin ziet begint er al vaak iets te kriebelen, probeer je mogelijkheden te zien waardoor de tuin optimaal tot zijn recht komt. Na het gesprek ga je aan de gang: eerst met vage ideen, maar al tekenend en denkend ontstaat er uiteindelijk een beeld. Je laat het beeld rusten, zoekt verder, wikt en weegt en op een moment weet je dat het goed is, dat dit het plan is waar je voor gaat. Op naar de presentatie...”


Ontwerp

Een compleet ontwerp bestaat uit een schetsontwerp, definitief ontwerp, beplantingsplan, matenplan en eventueel technische tekeningen.

Ontwerpproces

Het maken van een ontwerp begint met het kennismakingsgesprek waarin we samen de functies en uw verwachtingen van de tuin bespreken. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.
Wanneer u besluit om verder te gaan, krijgt u een offerte met daarin omschreven de kosten en afspraken over de te verrichten werkzaamheden.
Het proces wordt vervolgd met het inventariseren van de tuin en er worden, afhankelijk van de situatie, n of twee schetsontwerpen gemaakt. Het schetsontwerp wordt uitgebreid met u besproken en eventueel toegelicht met tekeningen die het ontwerp verduidelijken. Nadat er overeenstemming is bereikt wordt het definitief ontwerp gemaakt, alsmede het beplantingsplan, een matenplan en eventueel technische tekeningen.

Begeleiding

Daarna kan de aanleg van uw tuin beginnen. U kunt een hovenier inschakelen om de aanleg geheel of gedeeltelijk uit te voeren. Maar u kunt ook zelf aan de slag gaan. In beide situaties kan ik u verder begeleiden zodat de tuin die u voor ogen staat gerealiseerd wordt.