Op 't Eekt Groenontwerp
introductie
visie
ontwerp
beplanting
advies
beplanting
foto
contact
contact
home


“Planten zorgen voor leven! Het is genieten wanneer het voorjaar zijn intrede doet met frisse, groene tinten. De zomer wordt gevierd met uitbundige bloei en geur. De herfst doet een toegift met schitterende herfstkleuren en wuivende siergrassen. En dan is er nog de winter die zorgt voor een subtiel schouwspel met verschillende bruine tinten van afgestorven planten.”

Beplanting

Planten spelen dus een belangrijke rol in uw tuin. Als u daar
optimaal van wilt genieten is het van belang dat er een juiste keuze wordt gemaakt aan de hand van factoren zoals o.a. grondsoort, bezonning, standplaats en vochtbehoefte. Belangrijk is dat er veel te zien en genieten valt, het hele jaar door.
Schoonheid zit niet alleen in bloemen, maar ook in geur, bladvormen, bast, vruchten, wintersilhouet.

In een compleet ontwerp zit een beplantingsplan, compleet met plantenlijst. Daarop kunt u terugvinden waar welke plant staat en de aantallen ervan.

Beplantingsplan

Het is mogelijk een beplantingsplan te laten maken voor een bestaande situatie. In dat geval vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats waarin uw wensen worden besproken.
Na goedkeuring van de offerte wordt het beplantingsplan met een
plantenlijst gemaakt en aan u gepresenteerd.

Levering beplanting met onderhoudsplan

Graag verzorg ik de levering van de beplanting voor u. U bent er dan van verzekerd dat u de juiste beplanting krijgt. Als service wordt de beplanting door mij op de plek van bestemming gezet, zodat u zelf geen rekening hoeft te houden met plantafstanden.
U kunt dan zelf a
an de slag gaan en de plantjes in de grond zetten, maar dat kunt u ook laten doen door de hovenier.
Als de beplanting eenmaal in de grond staat, kan de natuur zijn gang gaan en mag alles gaan groeien. En dan komt het onderhoud om de hoek kijken. Mijn ervaring is dat dit een lastig aspect kan zijn van de tuin. Daarom krijgt u voor de beplanting die is geleverd een onderhoudsplan. Gewoon, omdat ik graag wil dat uw tuin een goede start krijgt en u met meer kennis meer plezier kunt krijgen in tuinieren!